Το 1975 , ο Μαντζουράνης Χαράλαμπος από την Νάξο γιος Ιερέα με 9 παιδιά και καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, με την Δέσποινα Μαντζουράνη, κόρη εμπόρου Λευκών ειδών από την Σπάρτη της Μικράς Ασίας αγοράζουν την πρώτη Κεντητική μηχανή Tajima και φτιάχνουν την Βιοτεχνία Κεντημάτων Μαντζουράνης .

Το ρoλόι με τον κόκορα και ο καθρέφτης καλημέρα που οι περισσότεροι έχετε δει στα σπίτια των γονιών σας είναι δημιουργήματα των Χαράλαμπου και Δέσποινας.

Την εξαγωγική περίοδο του 1975-1981 κεντάγαμε τα μπλουζάκια Lacoste, Crocodilino αλλά και τα θρυλικά 501 Lewis και wrangler μπότες με κέντημα στο φόδι, από τότε μάθαμε εμείς παιδιά ακόμα τι θα πει προσοχή για το είδος, εξυπηρέτηση του πελάτη και εμπορικό ήθος, όπως καταλαβαίνετε κανένα από αυτά τα brands δεν άφηνε περιθώρια λάθους.

Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε

Από το 1990 και μετά, όπως οι περισσότεροι βιοτέχνες, αφήσαν την βιοτεχνία και ασχολήθηκαν με το εμπόριο, στο Ιστορικό μας κατάστημα στην Νέα Ιώνια από το 1974, έχουν ντυθεί χιλιάδες σπίτια, με κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα , εργόχειρα, προίκες, κουρτίνες.

Καθημερινά, έρχονται κορίτσια, μαμάδες πλέον,  που οι μαμάδες τους είχαν πάρει τα “προικιά” τους από την Κα Δέσποινα, να πάρουν την προίκα για τα μωράκια τους, φανταστείτε 3 γενιές σε ένα κατάστημα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ο Χαράλαμπος, η Δέσποινα, ο Μάρκος και η Άρια, δεν βλέπουν πελάτες, ποτέ δεν είδαν, αντικρίζουν μόνο  ανθρώπους, γιαγιάδες, μαμάδες, παιδιά, μωρά που θέλουν με το εισόδημά που διαθέτουν να αγοράσουν το καλύτερο για το σπίτι τους, το δώρο για τα εγγόνι, το γάμο ή την βάπτιση που είναι καλεσμένοι, την πετσέτα για το μπάνιο τους.

Με τις ίδιες αρχές το 2009 εγκαινιάσαμε το Mega 2000m2 κατάστημα μας στον Γέρακα, στην Λ. Μαραθώνος 43 στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού, μέσα σε 11 χρόνια χτίσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καατοίκους της περιοχής αλλά και των γύρω περιοχών Παλλήνη, Ραφήνα, Λούτσα, Σπάτα, Κορωπί,  Μαραθώνας αλλά και από Εύβοια και τα γύρω νησιά. Καθημερινά έρχονται να κεράσουμε πρώτα ένα καφέ και μετά να βοηθήσουμε στην διακόσμηση του σπιτιού τους. (αξιολογήσεις link)

Εργαζόμαστε με όλο μας το είναι για να προσφέρουμε το καλύτερο, διαλέγουμε από όλα τα brands αυτά που θα στρώναμε στο σπίτι μας.

Βοηθάμε να ντύσουμε το σπίτι σας με τις κουρτίνες που σας ταιριάζουν, τα ρόλερ, τις περσίδες που εσείς θα βλέπετε κάθε μέρα και θα χαίρεστε που καταφέραμε να φτιάξουμε το χώρο σας όπως τον είχατε φανταστεί.

Είμαστε παρά πολύ αυστηροί στις προδιαγραφές και ακόμα περισσότερο στα βρεφικά και τα παιδικά είδη.

Τα σεντόνια, χαλιά, μαξιλάρια, παπλώματα τα χρησιμοποιείτε για πάνω από οκτώ ώρες την ήμερα, αλίμονο λοιπόν αν εμείς δεν προσέξουμε περισσότερο το είδος που θα φύγει από το ράφι μας και θα σας αγκαλιάσει.

Το μότο μας: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ αλλά στρώνουμε κρεβάτια, ντύνουμε σπίτια, ζεσταίνουμε τον χώρο.

Ποιοι είμαστε

pearlhome.gr

Το 2020 είναι μια χρονιά σταθμός για εμάς, οραματιστήκαμε ένα e-shop που θα μπορεί να σας εξυπηρετεί σαν να ήσασταν δίπλα μας. Για να το καταφέρουμε, θέλουμε την βοήθεια σας, πείτε μας την γνώμη σας, πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, πως να παρέχουμε τα δικά σας προϊόντα, σχεδιασμένα από εσάς.

Θέλουμε ένα e-shop φτιαγμένο για να σας εξυπηρετεί προσωπικά, δεσμευόμαστε να απαντάμε όλα τα μηνύματα σύντομα, να σας παρέχουμε την δυνατότητα live παρουσίασης, προσωπικής επαφής και άμεσης αποστολής.

Τι μας κάνει διαφορετικούς:

  • Tα περισσότερα είδη είναι στο ράφι, έτοιμα για άμεση αποστολή, έτσι ώστε να φτάσουν σε εσάς το γρηγορότερο δυνατό.
  • Είμαστε διαθέσιμοι να σας λύσουμε κάθε απορία, έχοντας γνώσεις και εμπειρία 40 χρόνων.
  • Υπάρχει πάντα προσωπική εξυπηρέτηση από τον Μάρκο και την Άρια με δυνατότητα βιντεοκλήσης για να μπορέσετε να δείτε τα είδη σαν να ήσασταν στο κατάστημα.
  • Μπορείτε πάντα να έρθετε στα φυσικά μας καταστήματα και να αισθανθείτε τα είδη σπιτιού πριν μπούνε στο σπιτικό σας.

 

Από το 1975 ντύνουμε τα σπίτια σας με τα καλύτερα .