Είναι μερικά πρωινά που ξυπνάμε πιασμένοι, κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

Ένας από τους λόγους που πιθανόν να περνάμε αυτήν την ταλαιπωρία είναι  το μαξιλάρι μας.

Οκτώ και πλέον ώρες την ημέρα είμαστε αγκαλιά με το μαξιλάρι μας, ίσως περισσότερο από τα παπούτσια μας και σίγουρα πολύ πολύ περισσότερο από το αγαπημένο μας μπλουζάκι. Το μαξιλάρι μας θα μας συντροφεύει για πέντε χρόνια και κάθε βράδυ θα του αφήνουμε 150-300ml ( ένα ποτήρι ) σωματικά υγρά και νεκρά κύτταρα . Έτσι είναι, έτσι πρέπει να γίνεται !

Αξίζει λοιπόν να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή για να κάνουμε την σωστή επιλογή και να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτό που χρειάζεται. Το αξίζει!

Μετά από χρόνια αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες των καταστημάτων μας έχουμε αναπτύξει μια αξιόπιστη μέθοδο για την σωστή επιλογή του μαξιλαριού που είναι κατάλληλο για εσάς.

Διαλέγω Μαξιλάρι

Ο τρόπος είναι απλός και αρκούν τρεις ερωτήσεις.

1. Τι δουλειά κάνω;

Το πρώτο πράγμα που καθορίζει την επιλογή στο μαξιλάρι είναι η εργασία μας. Ένας άνθρωπος που κάθεται τις περισσότερες ώρες σε υπολογιστή  πρέπει να στραφεί σε ένα πιο μαλακό αλλά και με ορθοπεδική στήριξη μαξιλάρι. Ένας μάστορας που εργάζεται σε θέση που ταλαιπωρεί τον αυχένα του (πχ. γυψοσανίδας ) σίγουρα θα χρειαστεί ένα μαξιλάρι ορθοπεδικό με έντονη καμπύλη. Αντίθετα, ένας γιατρός ή ένας πωλητής που είναι όρθιος, περπατάει, κινείται μάλλον θα βολευτεί ένα μαξιλάρι ανατομικό χωρίς καμπύλες . Ένας εύκολος τρόπος να φανταστείτε το ιδανικό για εσάς μαξιλάρι είναι ο εξής. Κάντε την κίνηση που σας ανακουφίζει, τρίβετε τον αυχένα, ορθοπεδικό , τινάζετε το κεφάλι πιο φουσκωτό, πονάει ο ώμος πολύ πολύ φουσκωτό.

Διαλέγω Μαξιλάρι

2. Πόσο μεγάλο ώμο έχω;

Πόσο μεγάλο ώμο έχω; Εδώ είναι ξεκάθαρο όσο πιο μεγάλο κενό έχει ο ώμος από τον αυχένα τόσο πιο φουσκωτό μαξιλάρι πρέπει να πάρω και το αντίθετο.

Διαλέγω Μαξιλάρι

3. Σε τι στάση κοιμάμαι το βράδυ;

Σε τι στάση κοιμάμαι. Στο πλάι ; τουλάχιστον 16 εκατοστά ύψος μαξιλαριού και medium ή firm. Μπρούμυτα; Πιο λεπτό μαξιλάρι 12 εκατοστά ή λιγότερο. Ανάσκελα μέσo ύψος 12-16 εκατοστά.

Διαλέγω Μαξιλάρι

Με αυτές τις τρεις ερωτήσεις έχετε ήδη βρει το σχήμα,  το ύψος και την σκληρότητα του μαξιλαριού που έχει ανάγκη το σώμα σας.

Τι γίνεται όμως με την τιμή; το υλικό; το πλύσιμο; υπάρχουν κανόνες;

Η απάντηση είναι αρκεί να βολευτείτε και να κοιμάστε καλά.

Όλα μας τα μαξιλάρια, είναι υπό-αλλεργικά μην αγχώνεστε αν σας βολέψει το guy laroche 7d που είναι 1+1 δώρο με 20€. Απλά πάρτε το. Και αν σας βόλεψε το Deluxe medium από φυσικό talaly latex στα 78€; Εμείς θα βοηθήσουμε κάνοντας την μέγιστη δυνατή έκπτωση. Χαρίστε στον εαυτό σας το κατάλληλο μαξιλάρι! θα νιώσει πολύ πολύ καλύτερα.

Όλα μας τα μαξιλάρια πλένονται τα ίδια ή το κάλυμμα τους και για κάθε ένα έχουμε οδηγίες πλυσίματος.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία μαξιλάρια για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα υλικά.

Pearl home &baby με αγάπη για χρόνια.

pos-na-dialexo-sosto-maxilari